“Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”

"Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door..."

 

Sport- en cultuurliefhebbers volgen traditiegetrouw de regionale media via radio en televisie

 

Bestaat je doelgroep uit sport- of cultuurliefhebbers? Bereik hen via een van onze sponsormogelijkheden.
In TV West Sport, Radio West Sport en de sportpagina’s online volgen de fans van regionale sportclubs hun eigen club. Niet alleen ADO Den Haag is hierin goed vertegenwoordigd, maar ook de voetbalclubs uit de Tweede en Derde Divisie komen ruimschoots aan bod.
Ook onze goed bekeken live-registraties van evenementen of theaterproducties worden zeer goed bekeken en kunnen door het vertonen van je naamsvermelding in beeld of geluid gesponsord worden.
Met billboarding of audioboarding komt jouw bedrijfsnaam direct binnen in de belevingswereld van de kijker. Je profiteert van de band die de kijker of luisteraar met het programma heeft.
Voor een relatief lage prijs wordt een groot bereik gegenereerd, direct in jouw doelgroep. Jouw logo/bedrijfsnaam wordt voorafgaand aan en na de uitzending vertoond/ten gehore gebracht met de boodschap “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”.
Ook is het mogelijk om jouw bijdrage als sponsor van het programma in de aftiteling mee te nemen in tekst.
Sponsoring van programma’s is maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 
 
 
 

Billboarding TV West Sport en speciale sportuitzendingen

 


Elke zondagavond vanaf 20.00 uur, direct na Studio Sport start op TV West en online TV West Sport. In deze uitzending staat het topamateurvoetbal uit de Tweede en Derde Divisie centraal, met samenvattingen en analyses.
Daarnaast zijn er geregeld diverse sportuitzendingen te zien of horen die over een sportevenement in de regio gaan. Denk aan de CPC Loop, The Ocean Race, etc. Ook deze programma’s zijn beschikbaar voor billboarding.
Sponsoring van programma’s is maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden


Stuur een bericht of bel: 070 307 8800