Radio West:
ideaal voor uw personeelswerving


Bereik ruim 225.000 unieke potentiële werknemers per week


AL VANAF € 1.976,-


Radio West is hét ideale medium om personeel te werven: direct in de regio waar zij wonen en u hen zoekt.


Radio West is dé regionale radiozender van de provincie Zuid-Holland-Noord en zendt 24 uur per dag uit. Radio West is één van de best beluisterde zenders van de provincie en regelmatig marktleider met een weekbereik van ruim 225.000 unieke luisteraars.
Via Radio West komt uw boodschap direct bij potentiële kandidaten tussen de oren: goede vakbekwame mensen die onderweg naar hun huidige baan of huis rijden. Mensen die wellicht al een baan hebben en open staan voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf.
Uw commercial kan in de spitstijden ingepast worden in door u zelf gekozen reclameblokken. Zo kunt u heel specifiek uw doelgroep bereiken; voor kantoorpersoneel zendt u bijvoorbeeld in de ochtendspits uit tussen 8-9 uur, voor personeel in de bouw en transport tussen 7-8 uur.
Een intensieve campagne is al mogelijk vanaf € 1.976. Uw commercial wordt dan in de drukke ochtend- of avondspits uitgezonden!

Officiele uitzendgebied van Radio West

Actief zoekenden versus niet actief zoekenden


Waarschijnlijk zijn alle middelen die u nu inzet voor werving gericht op actief werkzoekenden…
Dat is ook prima. Maar er is een nog veel grotere groep werkenden die niet actief op zoek is naar een andere baan. Deze grote groep mist uw wervingsuitingen en is dus niet op de hoogte van de carrièrekansen die uw bedrijf biedt. Zonde!
Een deel van deze groep staat wellicht open voor een nieuwe uitdaging, wil elders carrière maken of heeft het niet altijd naar de zin bij de huidige werkgever. Tijd om hen te vertellen dat u mensen zoekt zoals zij!

Snel een groot bereik!


Radio is zeer geschikt om uw vacatures snel bij veel mensen onder de aandacht te brengen en u ondersteunt direct uw naamsbekendheid.
De inzet van radioreclame is bovendien zeer flexibel, uw commercial kan over twee dagen al op zender. West ReclameAdvies helpt u ook graag bij de productie van een professionele radiocommercial.

Gebruik Radio West in uw crossmediale marketingmix!


U bereikt via een typisch regionale zender uw doelgroep met korte pakkende boodschappen in de reclameblokken.
Maar denk ook eens aan ondersteuning door middel van banners op de website en de app van Omroep West. De potentiële kandidaten die uw banner zien zijn slechts 1 klik verwijderd van uw vacatures…
Meer over crossmediaal adverteren
Radio West bereikt een divers luisterpubliek

Weekbereik is ruim 225.000 unieke consumenten

Bron: Motivaction 2023 (gemiddelden t/m juni 2023)

Ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West ReclameAdvies
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  reclame@omroepwest.nl