Radio West

Ideaal voor personeelswervingRadio West is hét ideale medium om personeel te werven: direct in de regio waar zij wonen en jij hen zoekt.


Radio West is dé regionale radiozender van  Zuid-Holland-Noord en zendt 24 uur per dag uit. Radio West is één van de best beluisterde zenders van de provincie en regelmatig marktleider met een weekbereik van ruim 225.000 unieke luisteraars.
Via Radio West komt je boodschap direct bij potentiële kandidaten tussen de oren: goede vakbekwame mensen die onderweg naar hun huidige baan of huis rijden. Mensen die wellicht al een baan hebben en open staan voor een nieuwe uitdaging bij jouw bedrijf.
De commercial kan in de spitstijden ingepast worden in door je zelf gekozen reclameblokken. Zo kun je heel specifiek de doelgroep bereiken; voor kantoorpersoneel zendt je bijvoorbeeld in de ochtendspits uit tussen 8-9 uur, voor personeel in de bouw en transport tussen 7-8 uur.
Een intensieve campagne is al mogelijk vanaf € 1.976. De commercial wordt dan in de drukke ochtend- of avondspits uitgezonden!


Officiele uitzendgebied van Radio West

Actief zoekenden versus niet actief zoekenden


Waarschijnlijk zijn alle middelen die je nu inzet voor werving gericht op actief werkzoekenden…
Dat is ook prima. Maar er is een nog veel grotere groep werkenden die niet actief op zoek is naar een andere baan. Deze grote groep mist je wervingsuitingen en is dus niet op de hoogte van de carrièrekansen die jouw bedrijf biedt. Zonde!
Een deel van deze groep staat wellicht open voor een nieuwe uitdaging, wil elders carrière maken of heeft het niet altijd naar de zin bij de huidige werkgever. Tijd om hen te vertellen dat jij mensen zoekt zoals zij!

Snel een groot bereik!


Radio is zeer geschikt om je vacatures snel bij veel mensen onder de aandacht te brengen en je ondersteunt direct jouw naamsbekendheid.
De inzet van radioreclame is bovendien zeer flexibel, de commercial kan over twee dagen al op zender. West ReclameAdvies helpt je ook graag bij de productie van een professionele radiocommercial.

Gebruik Radio West in jouw crossmediale marketingmix!


Je bereikt via een typisch regionale zender jouw doelgroep met korte pakkende boodschappen in de reclameblokken.
Maar denk ook eens aan ondersteuning door middel van banners op de website en de app van Omroep West. De potentiële kandidaten die de banner zien zijn slechts 1 klik verwijderd van jouw vacatures…

Radio West bereikt een divers luisterpubliek

Weekbereik is ruim 225.000 unieke consumenten

Bron: Motivaction 2023 (gemiddelden t/m juni 2023)
Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden


Stuur een bericht of bel: 070 307 8800

Meld je hier aan voor de West ReclameAdvies nieuwsbrief


Altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen

Meer weten over de mogelijkheden    West ReclameAdvies

    Laan van ’s Gravenmade 2
    2495 AJ Den Haag
    070 – 307 88 00
    reclame@omroepwest.nl