TV West:
dé regionale televisie zender


Bereik bijna 745.000 unieke kijkers per week


AL VANAF € 3.500


TV reclame duur? Dat valt dus best mee!


TV West zendt iedere dag uit en is dé regionale televisiezender van het noorden van Zuid-Holland. Bijna 1,5 miljoen potentiële kijkers (13+) in ons uitzendgebied kunnen TV West ontvangen.
Maar daarnaast is TV West bij de meeste digitale kijkers in heel Nederland moeiteloos te bekijken, en dat doen mensen ook. Wekelijks bereiken we ruim 745.000 unieke kijkers! Uw commercial kan ingepast worden rondom goed bekeken programma's met een kijkerspubliek dat goed aansluit bij uw doelgroep. Hierdoor is optimaal doelgroepbereik altijd gegarandeerd.
Wist u dat een succesvolle campagne op TV West al mogelijk is vanaf € 3.500? Door slim in te zetten op tijdvakken over de dag- en avond is uw tv-commercial al 60 keer zichtbaar. Uiteraard adviseren wij u ook bij de productie van uw commercial.

Officiele uitzendgebied van TV West

Live tv kijken nog steeds populair, met name voor nieuws, sport en verdieping


Negen van de tien Nederlanders kijkt live televisie. Dit percentage is nog steeds hoog ondanks dat alle andere kijkvormen meer worden gebruikt. De groep Nederlanders die uitgesteld tv kijkt is bijna even groot als de groep die live kijkt. Vier van de vijf Nederlanders kijkt korte video’s en bijna driekwart streamt films, series en programma’s. Bijna een derde van de Nederlanders kijkt televisieprogramma’s vooruit.
Voor welke manier van kijken heeft u een voorkeur in onderstaande situaties? Die vraag is voorgelegd aan iedereen die weleens televisie kijkt (live, on demand of vooruitkijken). Nederlanders hebben de sterkste voorkeur voor het live via televisiezenders kijken van actualiteiten- en nieuwsprogramma’s. Kijken via een streamingsdienst heeft de voorkeur als men op zoek is naar ontspanning.
voorkeuren-van-kijken
Voorkeuren van kijken in verschillende situaties
Bron: Trends in digitale media, GfK februari 2023
TV West bereikt een divers kijkerspubliek

Weekbereik is ruim 745.000 unieke kijkers

Bron: Motivaction 2023 (gemiddelden t/m juni 2023)

Ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West ReclameAdvies
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  reclame@omroepwest.nl