TV West

Bereik via TV West 438.300 regelmatige kijkers per weekTV reclame duur? Dat valt dus best mee!


TV West zendt iedere dag uit en is dé regionale televisiezender van het noorden van Zuid-Holland. Bijna 1,5 miljoen potentiële kijkers (13+) in ons uitzendgebied kunnen TV West ontvangen.
Maar daarnaast is TV West bij de meeste digitale kijkers in heel Nederland moeiteloos te bekijken, en dat doen mensen ook. Wekelijks bereiken we ruim 423.690 unieke kijkers! Je commercial kan ingepast worden rondom goed bekeken programma's met een kijkerspubliek dat goed aansluit bij de doelgroep. Hierdoor is optimaal doelgroepbereik altijd gegarandeerd.
Uiteraard adviseren wij je ook bij de productie van de commercial. Lees hier meer over.


Officiele uitzendgebied van TV West

Live tv kijken nog steeds populair, met name voor nieuws, sport en verdieping


Negen van de tien Nederlanders kijkt live televisie. Dit percentage is nog steeds hoog ondanks dat alle andere kijkvormen meer worden gebruikt. De groep Nederlanders die uitgesteld tv kijkt is bijna even groot als de groep die live kijkt. Vier van de vijf Nederlanders kijkt korte video’s en bijna driekwart streamt films, series en programma’s. Bijna een derde van de Nederlanders kijkt televisieprogramma’s vooruit.
Voor welke manier van kijken heb jij een voorkeur in onderstaande situaties? Die vraag is voorgelegd aan iedereen die weleens televisie kijkt (live, on demand of vooruitkijken). Nederlanders hebben de sterkste voorkeur voor het live via televisiezenders kijken van actualiteiten- en nieuwsprogramma’s. Kijken via een streamingsdienst heeft de voorkeur als men op zoek is naar ontspanning.

Voorkeuren van kijken in verschillende situaties
Bron: Trends in digitale media, GfK februari 2023
TV West bereikt een divers kijkerspubliek


Weekbereik van ruim 423.690 unieke kijkers


Bron: Motivaction gem. 2023

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden


Stuur een bericht of bel: 070 307 8800

Meld je hier aan voor de West ReclameAdvies nieuwsbrief


Altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen

Meer weten over de mogelijkheden    West ReclameAdvies

    Laan van ’s Gravenmade 2
    2495 AJ Den Haag
    070 – 307 88 00
    reclame@omroepwest.nl