TV West:
dé regionale televisie zender


Bereik ruim 615.000 unieke kijkers per week


AL VANAF € 3.500


TV reclame duur? Dat valt dus best mee!


TV West zendt iedere dag uit en is dé regionale televisiezender van het noorden van Zuid-Holland. Bijna 1,5 miljoen potentiële kijkers (13+) in ons uitzendgebied kunnen TV West ontvangen.
Maar daarnaast is TV West bij de meeste digitale kijkers in heel Nederland moeiteloos te bekijken, en dat doen mensen ook. Wekelijks bereiken we ruim 615.000 unieke kijkers! Uw commercial kan ingepast worden rondom goed bekeken programma's met een kijkerspubliek dat goed aansluit bij uw doelgroep. Hierdoor is optimaal doelgroepbereik altijd gegarandeerd.
Wist u dat een succesvolle campagne op TV West al mogelijk is vanaf € 3.500? Door slim in te zetten op tijdvakken over de dag- en avond is uw tv-commercial al 60 keer zichtbaar. Uiteraard adviseren wij u ook bij de productie van uw commercial.

Officiele uitzendgebied van TV West

Traditionele scherm zorgt voor meeste impact


Video heeft impact op alle apparaten. Maar het traditionele televisiescherm zorgt echter nog steeds voor de meeste impact.
Dezelfde reclame op een televisiescherm zorgt voor meer reclameherinnering, reclameherkenning en merkterugkoppeling dan op andere apparaten. Dit geldt zowel voor reclame in een reclameblok als reclame die als één enkele commercial in een pre-roll wordt vertoond.
Televisie is nog steeds veruit het meest effectieve middel voor imagocampagnes, binnen een breed publiek in uw verzorgingsgebied.
Device Impact Factor STER (2015)
Mediagebruik gedurende de dag in Nederland
TV West bereikt een divers kijkerspubliek

Weekbereik is ruim 615.000 unieke kijkers

Ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West ReclameAdvies
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  reclame@omroepwest.nl