Radio West is hét ideale medium om personeel te werven

Radio West is hét ideale medium om personeel te werven

 

7 belangrijke redenen waarom Radio West een cruciale rol speelt bij het aantrekken van talent

 

  1. Radio West bereikt een breed publiek, en zeer effectief om potentiële kandidaten te bereiken, ongeacht hun demografie of locatie. Het helpt bij het aantrekken van diverse kandidaten met verschillende achtergronden en vaardigheden.

 

  1. Waarschijnlijk zijn alle middelen die je nu inzet voor werving gericht op actief werkzoekenden. Dat is ook prima. Maar er is een nog veel grotere groep werkenden die niet actief op zoek is naar een andere baan. Deze grote groep mist jouw wervingsuitingen en is dus niet op de hoogte van de carrièrekansen die jouw bedrijf biedt.

 

  1. Regionale radio kan zowel lokaal als regionaal bereik bieden, wat gunstig is als het werven gericht is op specifieke regio's.

 

  1. Herhaalde radiospots helpen bij het opbouwen van merkbekendheid. Potentiële kandidaten die herhaaldelijk uw reclame horen, kunnen sneller geneigd zijn om te solliciteren vanwege de vertrouwdheid met uw merk.

 

  1. Radioreclames hebben vaak een beperkte tijd, waardoor het belangrijk is om de boodschap kernachtig en aantrekkelijk te maken. Dit dwingt ons om de boodschap effectief te formuleren en dit zal potentiële kandidaten meer aanspreken.

 

  1. Radioreclame kan een aanvulling vormen op andere wervingskanalen zoals onze Online advertorials. Het creëert een multimediale benadering die de zichtbaarheid van uw campagne vergroot.

 

In het licht van de arbeidsmarktkrapte is leeftijdsbewust personeelsbeleid niet langer een luxe, maar een dringende noodzaak op het werk geworden. Nu is het zelfs zo dat menig oudere werknemer zelfs gerust van baan kan wisselen, omdat er meer dan genoeg vacatures zijn. Het bereik van Radio West heeft grote impact ook bij het 50+ talent.
 
Wij helpen je graag bij een effectieve arbeidsmarktcommunicatie
Ben jij een werkgever of HR-manager? Neem dan contact met ons op.

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden


Stuur een bericht of bel: 070 307 8800