STOP! met zoeken...


Wij hebben uw doelgroep al gevonden

In feite is de regionale omroep Omroep West natuurlijk de omroep van alle inwoners van het noordelijk deel van Zuid-Holland.


Maar natuurlijk is er per kanaal een andere gebruiker te definieren als 'typische luisteraar van Radio West' of 'typische kijker van TV West', 'webbezoeker' en 'appgebruiker'.
Maar juist door uw boodschap te koppelen aan specifieke programma's, tijdstippen en webpagina's kunt u nog beter inzoomen op uw eigen doelgroep.
Bent u een cultuurinstelling die cultuurliefhebbers zoekt? Of wilt u juist de zakelijke markt bereiken? Haak dan slim in door uw boodschap op de specifieke tijden, rond specifieke programma's of webpagina's die juist die mensen interessant vinden. Zo heeft u weinig waste en heeft uw boodschap impact.
West ReclameAdvies heeft voor diverse doelgroepen al op maat gemaakte themapakketten, maar natuurlijk denken wij graag met u mee als het juiste pakket voor u hier niet tussen staat.
Bel 070 307 88 00 of mail naar reclame@omroepwest.nl als u wilt weten hoe uw doelgroep het beste te bereiken is.

Zit uw doelgroep in het vijftig-plus segment?


Neem dan een kijkje op onze themapagina seniorenmarkering.
Lees verder

Cultuurliefhebbers


Maandelijks heeft Omroepwest.nl ruim 600.000 bezoeken van zeer actieve cultuurgenieters en trendsetters.
Zij doen ideeën op via de programma’s UIT!, Eruit op de Buis en documentaires in Westdoc, alsmede natuurlijk via de online kanalen van Omroep West.
Lees verder

Sport


Sporters en sportliefhebbers kijken, luisteren en bezoeken de website van Omroep West natuurlijk rondom onze sportuitzendingen.
Ook houden zij –met name in het weekend en als ADO Den Haag speelt- de website en app van Omroep West nauwlettend in de gaten voor de actuele stand in de wedstrijden.
Plan uw campagne rondom onze sportprogramma’s of denk ook eens aan billboarding. Uw logo of bedrijfsnaam wordt dan aan het begin en einde van het programma in beeld/ten gehore gebracht met de zin “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…” U leest hier meer over op de themapagina billboarding.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West ReclameAdvies
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  reclame@omroepwest.nl