Rabobank regio Den Haag


Aandeel in elkaar.


Rabobank Regio Den Haag is de bank voor ondernemend Den Haag. Rabobank is betrokken bij het herstel en de groei van de Haagse economie. Door bruggen te bouwen tussen ondernemers, onderwijs en gemeente, netwerken te faciliteren en door (branche) kennis te delen. Rabobank, Aandeel in elkaar.

Meer over Rabobank regio Den Haag


Mercedes-Benz


The best or nothing


Klantverwachtingen overtreffen door constant te innoveren met de beste medewerkers die van uit de kernwaarden respect, integriteit en openheid met passie en drive werken in een dynamische en transparante omgeving, waar klanten zich thuis voelen.

Meer over Merces-Benz Den Haag


MOBIwerk


Gewoon persoonlijk...


Uitzendorganisatie MOBIwerk is in 2011 begonnen als een familiebedrijf vanuit de personenvervoerbranche. Inmiddels is MOBIwerk uitgegroeid tot een middelgrote organisatie. MOBIwerk onderscheidt zich door een verfrissende visie over vervoersoplossingen.

Meer over MOBIwerk


Van Heugten Tours


Specialist in vervoer


Van Heugten Tours heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer, congresvervoer, evenementenvervoer, bedrijfs- en crewvervoer, zakelijk vervoer, meerdaagse reizen binnen- en buitenland, dagtochten en rolstoelvervoer. Stiptheid, alertheid, servicegerichtheid en flexibiliteit staan bij Van Heugten Tours hoog in het vaandel.

Meer over Van Heugten Tours


Ook sponsor worden?


Meer weten?
Bel ons: 070 – 307 88 00

West ReclameAdvies
Laan van ’s Gravenmade 2
2495 AJ Den Haag

reclame@omroepwest.nl

Handig om te weten

  • Bereik circa 1.2 miljoen mensen
  • Zowel televisie, radio en online media
  • Krachtige combinatie van diverse media
  • Ontvang tijdelijk een gratis marketingboek