Zonnebrillen dit voorjaar met aparte vormen en lichtere monturen - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Zonnebrillen dit voorjaar met aparte vormen en lichtere monturen

Begin maart stond er een laaghangend zonnetje en was een zonnebril geen overbodige luxe om veilig de weg op te gaan. Behalve dat een zonnebril je helpt om goed zicht te hebben, is het natuurlijk ook een fantastisch fashion item voor je garderobe. En met het ontluikende voorjaar dat eraan komt, vroegen we daarom de medewerkers van Opticien Linneweever uit Wateringen om ons bij te praten over de nieuwste trends op het gebied van Zonnebrillen voor dit voorjaar.

Linneweever: “De afgelopen jaren zagen we nog veel pilotenbrillen. Die zijn er nog steeds, maar die zien we toch meer in andere vormen. Steeds meer merken kiezen voor monturen met een lichtere uitstraling. Wat heel leuk is dat we veel bijzondere vormen in de collectie hebben: naast rond, zijn er ook vierkante, 8 hoekige en meer aparte vormen dan voorgaande jaren. Opvallend zijn ook de metalen details en meer logo’s aan de zijkant, zoals bij Gucci. De echte fashionmerken zoals Cartier, Chanel, Chloé, Dior en Tom Ford kiezen binnen de trends, toch allemaal voor hun eigen bijzondere details. Wat erg leuk is, omdat we dan mensen echt een zonnebril kunnen adviseren, die hun persoonlijkheid onderstreept.”

“Qua glazen zien we zachtere spiegelglazen en de lichtere getinte glazen. En wat opvalt is dat steeds meer mensen bij ons komen voor een zonnebril op sterkte. Daar zien we echt een stijging in. Een zonnebril is meer dan ooit een onderdeel geworden van iemands stijl en wordt per moment aangepast. Naar een festival een ander model, dan in de auto of op het strand.” aldus eigenaar Ernest Linneweever.

Nu maar hopen dat we de winter achter ons laten en het voorjaar echt door gaat breken. In de winkels zien we al overal zomerkleding hangen. En ook de gehele collectie zonnebrillen van voorjaar 2018 is nu al verkrijgbaar bij Linneweever. Mocht je het leuk vinden om eens te kijken welke montuur het beste bij jou past, dan wijst de redactie nog even op de zonnebrillen-trend avond van Linneweever op woensdag 28 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur. De stylistes staan voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven. Een professionele fotograaf maakt foto’s voor social media. De DJ draait de nieuwste beats en er is een hapje en een drankje. Aanmelden voor deze gezellige trend-avond kan op 0174-293140 of via info@linneweever.nl