Wethouder Karsten Klein opent 18+ party MCR. Reclamebureau. - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Wethouder Karsten Klein opent 18+ party MCR. Reclamebureau.

Ruim achttien jaar geleden begon Roger de Kok aan de keukentafel met het bedenken van pakkende reclamecampagnes. Inmiddels is ‘zijn’ MCR. Reclamebureau. uitgegroeid tot het grootste reclamebureau van Den Haag. Afgelopen donderdag opende Karsten Klein, wethouder SEZH (Stedelijk Economie, Zorg en Havens) het gerestylde pand aan het Anna Paulownaplein.

Als wethouder kom je op de meest uiteenlopende plekken. Dat je echter door de Haagse Illusionist Henk Spaans tevoorschijn wordt getoverd, was zelfs voor Karsten Klein een novum. Deze goochelact was een van de vele hoogtepunten tijdens de 18+ party ter ere van de verjaardag én heropening van het Haagse reclamebureau. Na het bevlogen praatje van de wethouder, waarin hij onder meer inging op de importantie van ondernemers voor de stad, verklaarde eigenaar Roger de Kok het feest definitief voor geopend. Het bleef vervolgens nog lang onrustig
aan het Anna Paulownaplein.

MCR. Reclamebureau. is een fullservice bureau en is vanaf de oprichting gevestigd in Den Haag. Het bureau is onder meer werkzaam voor Mercedes-Benz, Yes Telecom, Fonds 1818 en de Gemeente Den Haag. Recentelijk heeft MCR. Reclamebureau. met een commercial een bijdrage geleverd aan de succesvolle campagne voor de tentoonstelling ‘De ontdekking van Mondriaan’ in het Gemeentemuseum Den Haag.