Westreclame advies start VIP programma voor adverteerders

In april is de reclame afdeling van Omroep West van start gegaan met het VIP programma voor adverteerders (het Very Important Partnership). Behalve Structurele exposure via de diverse mediakanalen van Omroep West, heeft dit programma een aantal zeer aantrekkelijke voordelen.
Als VIP ontvangen adverteerders geregeld uitnodigingen voor mooie evenementen. Denk aan wedstrijden van ADO Den Haag, de Omroep West Haringparty, Gala’s, tickets voor theatershows, attractieparken, netwerkevenementen, Media workshops, televisieopnames en meer.  Bij dit bijzondere partnership wordt er ook meegedacht over een effectieve campagne via de mediakanalen van Omroep West en is er een gratis productie budget voor het maken van commercials voor Online, Radio en tv.

“Op deze manier willen wij graag wat extra’s doen voor onze trouwe adverteerders, met als leuke bijkomstigheid dat we er graag samen op uitgaan en onze relaties eens in een andere ambiance spreken dan alleen in de winkel of aan de kantoortafel”.
Marcel van Driel, Hoofd verkoop bij Omroep West.

Op dit moment hebben al 30 adverteerders naast een effectieve reclame campagne gekozen voor het VIP programma van Westreclame advies.
Wilt u meer weten over hoe u VIP kan worden van Omroep West? Bel ons 070 307 88 00. Of ga naar deze webpagina voor meer uitleg en maak direct een afspraak aan met één van onze media adviseurs.

Horen wij snel van U?
Met vriendelijke groet,
Het Team van Westreclame advies