Vacature: Freelance redacteur social media / online - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Vacature: Freelance redacteur social media / online

Omroep West brengt verhalen die je beroeren. Wij zijn hét mediabedrijf voor het noordelijke deel van de provincie Zuid-Holland. We creëren en distribueren opvallende content via radio, tv en digitale media. We zijn op zoek naar iemand die ambities koppelt aan plezier en enthousiasme in de rol van

Freelance redacteur social media / online

Iemand die nieuws kan aanboren en dat kan omzetten naar onvergetelijke verhalen op al onze kanalen.

Werkzaamheden:

In deze rol ben je inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden, al is werk niet het eerste woord waar wij aan denken bij wat we doen. Je signaleert verhalen die ertoe doen, die mensen in onze regio tot nadenken stemmen of die juist een glimlach op het gezicht toveren. Je schrijft die verhalen, verwerkt er foto’s en video’s bij en je weet die verhalen op de juiste manier voor elk kanaal geschikt te maken. Van, jawel, teletekst tot website, app en Facebook: jij wilt een rol spelen in wat wij maken en hoe we het aan ons publiek voorschotelen. We zijn een vrijwel 24-uurs bedrijf, en voor deze klus werk je voornamelijk in de avonden en de weekenden.

Functie eisen:

Voor talent hebben wij altijd plek, stuur jouw motivatie en solliciteer! Helemaal mooi als je aan onderstaande voorwaarden voldoet:

– afgeronde opleiding HBO journalistiek

– minstens 3 jaar relevante werkervaring

– zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift

– creatieve, scherpe en soms kritische denkwijze

– in staat om voor alle social en online media te publiceren

Onze ideale kandidaat voldoet aan al deze eisen. Maar als je je hoe dan ook herkent in wat we willen en je denkt daaraan een enthousiaste, professionele bijdrage te kunnen leveren, dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van CV, voor 31 oktober  a.s. naar: vacatures@omroepwest.nl