Uitvaartbloemist lanceert nieuw concept

Op zaterdag 13 april presenteert de Uitvaartbloemist naast de totaal verbouwde winkel aan de Laan van Meerdervoort nummer 7 in Den Haag, een geheel nieuw concept. Het gaat om een bijzondere bloemenbeleving.

Na al 20 jaar bekend te zijn met onze opvallende etalage met een doodskist er in en onze specialisatie met betrekking tot uitvaartbloemen, richten we ons vanaf heden ook op de toegevoegde waarde van bloemen bij een uitvaart”, aldus Anneke de Mik. ”We vinden het hierbij belangrijk dat ook nabestaanden zelf actief deel kunnen nemen in het bloemenproces voor, tijdens en na de uitvaart”.

Hierbij kun je denken aan een eigen bloemstuk maken, zelf linten drukken en kinderen die in de winkel knutselen. Na de uitvaart kan men met het bloemstuk naar de winkel komen en het bloemstuk een nieuw leven geven door middel van het maken van boeketjes voor thuis of diegene die in de laatste levensfase een belangrijke rol heeft vervuld. Tevens nieuw in onze werkwijze is het direct mee kunnen nemen van je rouwarrangement en de dagelijks wisselende etalage van ons pand”,.

Locatie

We zitten 20 jaar op deze locatie”, vervolgt Anneke de Mik. “Ik zit deze periode namelijk 25 jaar in het bloemenvak. Voor mezelf is dit een heel bijzondere periode. Ik heb eerst vijf jaar een gewone bloemenwinkel gehad. Daarna wilde ik iets heel anders doen dan alleen een bloemenwinkel. Toen kwam het idee om mezelf te specialiseren: “Voor mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven iets bijzonders kunnen betekenen”. Aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag is vervolgens een mooi bedrijf opgebouwd waar ik reuze trots op ben”.

Creativiteit

Anneke de Mik: “Ondersteund door de totale verbouwing van ons pand aan de Laan van Meerdervoort, een televisiecampagne en flyers ten behoeve van de uitvaartverzorger willen wij nabestaanden uitnodigen om onder begeleiding van onze arrangeurs in alle rust hun eigen creativiteit de vrijheid geven, troost te vinden en hun hart te laten spreken. We ondersteunen de lancering van dit concept met een bepaalde actie en geven zaterdag hier graag uitleg over”.

Geïnteresseerden om deze lancering bij te wonen, of om op een later tijdstip in het nieuwe fraaie winkelpand willen komen kijken, kunnen zich melden via telefoonnummer 070 3600865