Rode Kruis afdeling Den Haag viert de opening van haar nieuwe locatie - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Rode Kruis afdeling Den Haag viert de opening van haar nieuwe locatie

Foto: Peter Busscher

Den Haag – Het Nederlandse Rode kruis, afdeling Den Haag ruilde haar locatie aan de Koninginnegracht in voor een nieuwe locatie aan de Zilverstraat 2. Burgemeester Pauline Krikke opende 25 oktober om 16.15 feestelijk de nieuwe locatie.

De drukbezochte receptie was een groot succes. De feestelijke opening vierde het Haagse Rode Kruis met diverse sprekers, een korte film over het werk van de afdeling en een rondleiding door het nieuwe pand. Daarnaast werden de verschillende activiteiten en projecten van het Haagse Rode Kruis tentoongesteld.

Het faciliteren van EHBO-cursussen was op de voorgaande locatie beperkt mogelijk. Het nieuwe pand brengt hier verandering in en stelt het Haagse Rode Kruis in de gelegenheid om haar EHBO-cursussen op eigen locatie te huisvesten.

“Het ziekenhuis is niet altijd naast de plek waar jij hulp nodig hebt, dus ik vind het geweldig dat er op de nieuwe locatie EHBO-cursussen worden gegeven”, aldus burgemeester Pauline Krikke. Het Haagse Rode Kruis stemt volmondig in met deze gedachte en streeft ernaar om EHBO-kennis zoveel mogelijk te verspreiden.

Het nieuwe pand heeft het Haagse Rode Kruis mede te danken aan diverse sponsoren.

Samen met 300 vrijwilligers biedt het Haagse Rode Kruis via diverse projecten hulp aan mensen in Den Haag en omstreken.

Opening nieuw pand RK Den Haag. Foto: Peter Busscher