Rabobank Woonevent in Kyocera Stadion Den Haag groot succes - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Rabobank Woonevent in Kyocera Stadion Den Haag groot succes

Wooninspiratie en gratis advies door experts op het gebied van aankoop, verbouwen of financiële zaken.

Op dinsdagavond 18 april organiseerde Rabobank Regio Den Haag met veel succes het ‘Woonevent’ in het Kyocera Stadion in Den Haag. Uit de hele regio kwamen bezoekers wooninspiratie opdoen, of lieten zich adviseren door een van de vele experts. Veel mensen bleken geïnteresseerd in nieuwbouwprojecten. Tijdens het Rabobank Woonevent konden de bezoekers speeddaten met financieel adviseurs zodat snel duidelijk werd wat ze kunnen lenen en welke maandlasten daarbij horen. Voor inspiratie en advies over plezierig wonen stonden lokale experts zoals een notaris, makelaar, aanbieder van nieuwbouwprojecten, verhuizer, begeleider van zelfbouwprojecten/klushuizen of leverancier van duurzame oplossingen klaar.  

Een van de aanwezige partners was Alexander Keizer van Urbannerdam, specialist in het opzetten en begeleiden van zelfbouwprojecten en klushuizen: “In onze Haagse projecten zien we veel doorstromers en senioren. Daarnaast zien we veel mensen die voor een bijzonder project willen terugkeren naar Den Haag. Zelfbouwen of bijvoorbeeld wonen in een getransformeerde kerk. De gemeente Den Haag maakt zelfbouw wel toegankelijk door de Kavelwinkel. Er is nog relatief weinig aanbod maar wel meer dan de omliggende steden.”

Johan Pronk, Manager Financieel Advies bij Rabobank Regio Den Haag: “Na een aantal jaren waarin het best lastig was, zien we nu dat de prijzen van woningen stijgen en dat er veel meer interesse is voor nieuwbouw. De rente staat historisch laag en het vertrouwen van mensen in de economie neemt weer toe. Allemaal factoren die bijdragen aan beweging in de woningmarkt. Wij willen als bank graag helpen woondromen te realiseren. We kennen deze regio goed, zijn betrokken bij nieuwbouwprojecten en werken met veel partners samen. Dat zag je terug in het Woonevent: we gaven onze partners een podium om hun diensten te laten zien. En natuurlijk waren we ook zelf met hypotheekadviseurs aanwezig. Mensen konden even aanschuiven en gemakkelijk een berekening laten maken. Dit doen we ook graag voor ZZP’ers, waar vaak het beeld bestaat dat zij geen hypotheek zouden kunnen krijgen.”