Portaal kiest voor RUFO schoonmaakdiensten

In alle wooncomplexen van Portaal heeft de traditionele mop met emmer en sopwater plaatsgemaakt voor de Smart mop en spraymop van RUFO schoonmaakdiensten. 

Hiermee pakken RUFO en Portaal de voorsprong in beleving, uitvoering, duurzaamheid en een hoge schoonmaakkwaliteit.

Het Leiderdorpse bedrijf RUFO schoonmaakdiensten verlengt dan ook de samenwerking voor de komende drie jaar met Woningcorparatie Portaal,  daarvoor werd deze week een contract tussen de twee partijen getekend. 

Met dit contract worden alle Wooncomplexen ook de komende jaren door RUFO schoonmaakdiensten schoongehouden. Voor het bedrijf is deze samenwerking een belangrijke samenwerking. Het geeft een stuk zekerheid en biedt de uit de region ook werkgelegenheid en uiteraard voor onze vaste medewerkers ook zekerheid.

RUFO schoonmaakdiensten is een Leiderdorps schoonmaakbedrijf en won in 2015 de Leiderdorpse ondernemersprijs. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk voor dit bedrijf, zo werken er een aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zet het bedrijf, waar mogelijk, duurzame producten in. Zo is ‘Smart Cleaning’ ingevoerd, waar met duurzame producten, schoon water en schone materialen een maximaal resultaat wordt bereikt.