Download de whitepaper 'Effectief crossmediaal adverteren' nu - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Download de whitepaper ‘Effectief crossmediaal adverteren’ nu


Bij crossmediale marketing worden verschillende media ingezet. Door het gebruik van verschillende media komt er meer interactie met de potentiële klant. Ieder medium draagt bij aan de totaalbeleving van de campagne, waarbij de specifieke voordelen van elk afzonderlijk medium het best worden benut.

In de gratis whitepaper ‘Effectief crossmediaal adverteren’ leest u drie cases van ondernemers die Omroep West hebben ingezet voor het optimale bereik van hun campagne. Download de whitepaper gratis en ontvang tijdelijk gratis het boek Cross Channel Excellence van bestsellerauteur Mike Hoogveld.

De schrijver is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van klantgerelateerde onderwerpen. Hij is als associate partner adviseur bij Holland Consulting Group en verricht wetenschappelijk onderzoek. Zijn professionele speerpunt ligt bij het verbeteren van de manier waarop organisaties werken met en voor klanten. Hij werd eerder genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.