ONL Brexit tour WTC Den Haag - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

ONL Brexit tour WTC Den Haag

Bent u er klaar voor? – ONL Brexit tour WTC Den Haag

 

Op 11 oktober komt de Brexit tour langs Den Haag. ONL voor Ondernemers organiseert deze bijeenkomst samen met het WTC Den Haag. Na een aantal eerdere succesvolle bijeenkomsten in andere grote steden door heel Nederland is het tijd voor het politieke hart van Nederland!

 

Ondernemers uit de stad en regio worden geïnformeerd over praktische zaken zoals douanenummers, douaneaangiften en vergunningen, maar ook juist kansen die Brexit kan bieden komen aan bod. Met onder andere lezingen van de Dutch Council for International Business (DCIB) en Trade Facilitation hoopt ONL ondernemend Nederland beter voor te bereiden op 29 maart 2019. Ook ONL-voorman Hans Biesheuvel en WTC-directeur Eveline Steenbergen zullen aan het woord komen.

 

Weet u al wat de Brexit voor uw onderneming zal betekenen of tast u nog in het duister? Laat u informeren tijdens de ONL Brexit tour en zorg dat u niet voor verassingen komt te staan.

 

Deelname is gratis, er is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie of aanmelden kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-onl-brexit-tour-wtc-den-haag-47472202636