Ondernemers gezocht voor de eerste grootse Winterfair in Zoetermeer - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Ondernemers gezocht voor de eerste grootse Winterfair in Zoetermeer

Van 8 december 2017 t/m 7 januari 2018 staat Zoetermeer in het teken van een uniek en eigentijds Winters festijn. Ruim 125.000 bezoekers worden verwacht en kunnen genieten van 25 winterfoodtrucks (15 t/m 17 december) , ruim 60 chalets met eten, drinken en een ruim aanbod aan winterse producten (19 t/m 28 december). Gedurende de hele periode maken een overdekte ijsbaan (met horeca), de langste ijsglijbaan van Nederland en een groot markttheater de ambiance compleet. De metershoge kerstboom op de Grote Dobbe plas zorgt voor een sfeervol totaalplaatje. 
Dit alles vindt plaats in het hart van Zoetermeer, tussen winkelcentrum Het Stadshart en de pittoreske Dorpsstraat. Op maandagavond 18 december wordt de Winterfair Zoetermeer geopend met de traditionele vuurwerkshow van Van Herwijnen en zullen duizenden mensen over de Winterfair uitwaaieren.

Tijdens de Winterfair zal in een ruime variatie kleinkunst, muziek, theater en kerstshoppen aangeboden worden. In de theatertent worden gedurende de gehele periode uiteenlopende activiteiten georganiseerd zoals Jazz, blues, zangkoren, sing a song, kerstbingo etc.

Ook u kunt deel uitmaken van dit geweldige festijn!
Wij zijn op zoek naar regionale ondernemers voor de verkoop van eten en drinken van kaas, worst, kunst, kerstartikelen, wintermutsen en sjaals, kinderspeelgoed, verjaardagscadeaus , truffels en andere lekkernijen die passen bij het een Winterfair en natuurlijk de fraaie Kerstperiode. De organisatie zal dubbeling in aanbod zoveel mogelijk voorkomen. 

De kosten bedragen slechts € 900,- (excl btw en elektra) voor de gehele periode. Het is niet mogelijk om gedurende deze periode een eigen wagen of kraam neer te zetten tenzij deze dermate uniek is dat de organisatie een uitzondering hiervoor maakt. Gekozen kan worden voor een single chalet van 3.00×2.50 meter of geschakelde chalets. Deze laatste variant is ideaal voor verkoop van delicatessen.

 

 

Voor meer informatie of inschrijven: klik hier of vraag informatie aan via  contact@winterfairnederland.nl