De luxe van een mooie bril - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

De luxe van een mooie bril

rolfvankoppenfotografie

Steeds meer mensen zien hun bril niet alleen als een functioneel hulpmiddel maar ook als een mooi accessoire dat zij graag met zorg kiezen. Waar kan dat beter dan bij een topzaak als Linneweever waar deskundigheid en ervaring harmonieus samengaan met oprechte aandacht voor de klant.

Linneweever biedt iedere klant graag een unieke beleving en zet de spotlights daarom iedere twee maanden op een ander mooi en bijzonder merk. Met de feestmaanden in het vizier is gekozen voor het Oostenrijkse Silhouette. Dat is niet alleen specialist in elegante randloze monturen in tal van vormen, modellen en kleuren maar heeft ook een Atelier collectie met extra luxe brillen voor mannen en vrouwen.

rolfvankoppenfotografie

Alle modellen uit de Atelier collectie zijn uitgevoerd in massief 18 karaat goud en desgewenst voorzien van diamanten of andere edelstenen die door de eigen Silhouette goudsmid in het Oostenrijkse Linz in het montuur gezet worden. Dat is een tijdrovend en precies proces waarvoor een vaste hand en jarenlange ervaring vereist zijn. Het resultaat is stijlvol en elegant en hoewel het hier om een zeer luxe collectie gaat, zijn de monturen toch decent en ingetogen. Juist dat maakt ze in onze ogen zo aantrekkelijk.

De feestelijke maanden aan het eind van het jaar lenen zich natuurlijk bij uitstek voor een mooi cadeau aan uzelf of aan uw partner en waarom zou dat geen mooie bril kunnen zijn.

rolfvankoppenfotografie

Een bril is letterlijk en figuurlijk gezichtsbepalend en niet zelden het eerste wat we bij een ontmoeting van iemand zien. Een goed gekozen montuur met perfect ingeslepen glazen versterkt de persoonlijkheid en met een mooie bril zie je niet alleen goed en relaxed maar maak je ook altijd een goede indruk.

Linneweever organiseert deze maanden verschillende activiteiten rond het merk Silhouette. Zo biedt het de mogelijkheid op vrijdag 8 of zaterdag 9 december een afspraak met de Silhouette stijlconsulente te maken. Zij analyseert uw gezichtsbouw, haar en huidskleur en adviseert u op basis daarvan een montuur dat perfect bij u past. Een afspraak maken is noodzakelijk dus wel vooraf even bellen met één van de gastvrouwen!