Loop mee met de NN CPC Loop Den Haag! - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Loop mee met de NN CPC Loop Den Haag!

Op zondag 11 maart 2018 vindt de 44e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagsche familie-evenement trekt jaarlijks ruim 42.000 deelnemers over alle afstanden.

Geniet samen met collega’s en relaties van een topevenement met een internationaal karakter tijdens de NN CPC Loop Den Haag. Business Teams kunnen deelnemen aan afstanden 21,1 km, 10 km en 5 km. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal acht leden. Ieder lid loopt de gehele afstand. De drie snelste finishtijden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team.

Alle bedrijven opgeteld lopen met ruim 4.000 Business Runners mee aan de NN CPC Loop Den Haag! Op het Malieveld faciliteren wij een ontmoetingsruimte, het Business Paviljoen, voor alle teams en relaties met kleedruimte, muziek, consumpties en een extra toegangsbandje voor een begeleider. Dit is zowel voor als na de loop toegankelijk om prettig voor te bereiden en om na de loop te borrelen en te netwerken. Deelnemers kunnen zich online aanmelden via http://www.nncpcloopdenhaag.nl/deelnemen/business-runs/