Linneweever verlengd de Silhouette presentatie wegens succes - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Linneweever verlengd de Silhouette presentatie wegens succes

foto: rolfvankoppenfotografie

In Wateringen onderscheidt Linneweever zich met kwalitatief hoogwaardige oog- en oorzorg door een team van ervaren en gediplomeerde specialisten én door het aanbod van mooie en bijzondere merken. Soms krijgt zo’n merk in de winkel extra aandacht en wordt de volledige collectie met alle modellen in alle kleuren gepresenteerd. Gewoon omdat het leuk is om klanten een keuze te bieden die ze normaal nooit en nergens anders zullen vinden.

Na prachtige merken als Theo, Cartier, Chanel, Anne & Valentin en bijvoorbeeld Tom Ford was het de afgelopen maanden de beurt aan het Oostenrijkse Silhouette. Dat staat bekend als specialist in randloze monturen maar ontwerpt ook tal van andere modellen die allemaal in de winkel te bewonderen zijn. Net als de zonnebrillen en zelfs de luxe Atelier collectie met 18 karaat gouden monturen, welke naar wens bezet kunnen worden met edelstenen.

Wat al die monturen en zonnebrillen gemeen hebben is de uitmuntende kwaliteit, de perfecte pasvorm en het ongeëvenaarde draagcomfort.

De reacties op de Silhouette presentatie zijn zo goed dat Linneweever besloten heeft de expositie met een maand te verlengen.

Dus bent u nog tot en met vrijdag 26 februari welkom om de collectie vrijblijvend te bekijken en te passen, u te oriënteren of een keus te maken voor een nieuwe bril die u misschien al een poosje op uw verlanglijstje heeft staan.

 

www.linneweever.nl

 

foto: rolfvankoppenfotografie