Linneweever in een nieuwe jas

LINNEWEEVER PAND INGEPAKT

 

Ernest Linneweever is al jaren een groot fan van de enigszins flegmatieke en charismatische Engelse designer Paul Smith en omdat die ook een hele mooie collectie monturen en zonnebrillen heeft, kon een samenwerking niet uitblijven. En als ze bij Linneweever iets doen, doen ze het goed.

 

Dus wie recent nog in de Herenstraat in Wateringen geweest is, zal het niet ontgaan zijn. Het fraaie pand is volledig ingepakt. Het opvallende streepjespatroon is natuurlijk niet toevallig gekozen. Alle ontwerpen van Paul Smith zijn immers herkenbaar aan deze kleurrijke strepen. Soms duidelijk zichtbaar op bijvoorbeeld tassen of riemen, soms subtieler als de voering van een jasje en nu dus spectaculair op de gevels van Linneweever.

 

Uiteraard stopt de samenwerking niet bij het inpakken van de gevels. Bij Linneweever vind je deze maand ook de volledige collectie monturen en zonnebrillen van dit mooie merk. Typisch Engels dus zonder al te veel frutsels of tierelantijnen maar met die typische ‘understated’ chique die Britse ontwerpen zo kenmerkt.

 

Voor iedereen die houdt van ‘klassiek met een twist’ is dit een hele mooie en unieke gelegenheid om de volledige collectie te zien en te passen. Er zijn monturen en zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen en bij vrijwel alle modellen is er volop keuze uit verschillende kleurcombinaties.

 

Kijk voor de openingstijden van de winkel even op www.linneweever.nl