Linneweever en de Volvo Ocean Race - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Linneweever en de Volvo Ocean Race

Wie Linneweever een beetje volgt weet dat deze Wateringse opticien verschillende topsporters van (zonne)brillen voorziet en ze waar mogelijk actief ondersteunt om hun doelen te halen.

Niet verwonderlijk dus dat juist deze top-opticien ook betrokken is bij de Volvo Ocean Race finish event waar wij te vinden zijn in teambase 1.

Team Brunel draagt tijdens deze Volvo Ocean Race namelijk zonnebrillen van het Amerikaanse merk RĒVO en Linneweever is dealer van deze bijzondere sportzonnebrillen.

RĒVO heeft een uitgebreide collectie en een ruime keuze in zonneglazen die speciaal voor verschillende sporten ontwikkeld zijn.

Een golfer wil immers graag een bril die beschermt en op de greens voor meer contrast zorgt. Een zeiler heeft meer aan een glas dat hinderlijke schitteringen en reflecties op het water voorkomt, zodat hij onder alle omstandigheden een helder en scherp zicht heeft. Fietsers stellen weer andere eisen.

RĒVO heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van glazen die aan al die specifieke behoeftes voldoen.

De Volvo Ocean Race mag je ook voor zonnebrillen gerust de ultieme testcase noemen. De zeilers hebben onderweg alle weersomstandigheden meegemaakt en de brillen in weer en wind gedragen. Ook onder extreme omstandigheden zitten ze perfect, beschermen ze optimaal tegen zon, wind en andere ongemakken en garanderen ze een haarscherp zicht zonder hinderlijke vertekeningen.

Juist daarom is Linneweever fan van deze zonnebrillen. Want wat goed is voor Team Brunel is zeker ook goed voor alle andere buitensporters en outdoor liefhebbers.

Zelf ontdekken hoe goed deze zonnebrillen zijn? Dat kan bij de stands van Linneweever in het Volvo Ocean Race promodorp of in de winkel in Wateringen waar ze u graag alles uitleggen over de verschillende modellen en glasopties.