U kunt beter horen dan u denkt - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

U kunt beter horen dan u denkt

©rolfvankoppennfotografie

Horen en zien zijn onze belangrijkste zintuigen. Hoe anders ziet uw wereld eruit als uw ogen of oren u een beetje in de steek laten. Als u niet meer kunt genieten van prachtige vergezichten of de capriolen van uw (klein)kinderen, uw favoriete muziek niet meer kunt horen of uw hobby of sport niet meer kunt beoefenen. Gelukkig hoeft het zover meestal niet te komen maar helaas stellen veel mensen een bezoek aan de opticien of de audicien veel te lang uit. Dat is jammer en onnodig.

De specialisten van Linneweever in Wateringen kennen geen beperkingen maar alleen uitdagingen. Dankzij hun kennis en ervaring en door gebruik te maken van de meest innovatieve brillenglazen en hoorapparaten zijn zij in de meeste gevallen in staat uw zicht en gehoor te optimaliseren.

©rolfvankoppennfotografie

De Wateringse specialisten gaan daarbij altijd voor de beste oplossing zelfs al wordt dat ze door de zorgverzekeraars niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Die gaan namelijk liever voor de goedkoopste oplossing waardoor u bij veel aanbieders misschien wel met de goedkoopste maar niet met de beste oplossing naar huis gaat. Vooral bij hoortoestellen is dat helaas vaak het geval.

Reden genoeg voor Linneweever om de komende maanden in de winkel een EXPERIENCE ROOM in te richten waarin u zelf kunt ervaren hoe goed u met de nieuwste hoortechnieken kunt horen.

De Linneweever specialisten vertellen u bovendien graag over alle moderne mogelijkheden zoals de nieuwste Widex Beyond technologie waarbij zij uw hoorapparaat koppelen aan uw smartphone waarmee u vervolgens op eenvoudige wijze en afhankelijk van de omgeving zelf uw hoorapparaat inregelt. Luistert u in een concertzaal naar een uitvoering, kijkt u televisie of voert u een gesprek in een kamer waar veel andere mensen ook in gesprek zijn? U stelt uw gehoorapparaat erop af en hoort alleen wat u wilt horen.

Jong en oud zijn welkom om deze hoorsensatie zelf te beleven. Uiteraard is het vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Loop gewoon even binnen. U bent altijd welkom!

©rolfvankoppennfotografie