Kandidaten LEF 2018 bekend - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Kandidaten LEF 2018 bekend

REGIO – De kandidaten voor de starterswedstrijd LEF zijn bekend. Tijdens de selectieavond mochten alle ingeschreven kandidaten een pitch van vijf minuten geven voor de selectiecommissie. Uiteindelijk zijn er twaalf kandidaten geselecteerd, die in de komende voorronde strijden om een plek in de halve finale. Tijdens de voorronde vallen er direct zes kandidaten af.

Voorronde
De voorronde van LEF vindt op dinsdagavond 19 juni plaats, bij AREA071 in Leiderdorp. Iedere kandidaat krijgt twee minuten de tijd om om zijn/haar bedrijf te pitchen voor het publiek en de zes coaches van LEF. Iedere coach kiest vervolgens één kandidaat. De zes kandidaten zonder coach, moeten direct afscheid nemen van de wedstrijd.

De voorronde van LEF is gratis te bezoeken en start om 20.00 uur, aanmelden kan via www.heblef.nl.

Kandidaten
De kandidaten die door mogen naar de voorronde zijn; Oppas Madelief, Stains & Crockett, The Greener Good, Partof, Mees & Co, Factory 6, TRIXS, Travel Hunter, De Kleine Planeet, The Dance Lab, TM Promotions, en Altair.

Over LEF
LEF is de starterswedstrijd voor de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. De winnaar van de wedstrijd wint een prijzenpakket ter waarde van 17.500 EURO. LEF is een starterswedstrijd, die al twintig jaar bestaat.