Jubileumfeest 35 jaar hoveniersbedrijf Van Marwijk - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Jubileumfeest 35 jaar hoveniersbedrijf Van Marwijk

Op 23 juni 2018 bestond hoveniersbedrijf van Marwijk 35 jaar!

Om dit te vieren hadden John en Jolanda van Marwijk  op 23 juni een groot jubileumfeest georganiseerd voor hun klanten, relaties vrienden en familie.

 Vanaf  14.00 uur hielden zij open dag op kwekerij Oud Clingendaal in Wassenaar, de tweede locatie naast het hoofdkantoor aan de Veursestraatweg in Leidschendam.

Het voltallige personeel was die dag aanwezig en een ieder had een eigen taak uitgevoerd om deze dag tot een groot succes te brengen.  En het hele wagenpark en al het materieel stond opgesteld.

Tijdens deze open dag werden rondleidingen op de kwekerij georganiseerd. Er werd uitgelegd hoe je het best een tuin kan indelen, wat de mogelijkheden zijn om een haag aan te laten planten en wat de beste planttijd is. In de schuur van de kwekerij was een scherm opgesteld waarop filmpjes werden vertoond, er was een heuse woodcarver beeldhouwen in boomstammen en ook voor de kinderen was er van alles te doen. En natuurlijk waren er drankjes, hapjes en ijsjes. Veel bezoekers hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om even een kijkje te nemen, en ook hierop hebben John en Jolanda veel positieve reacties mogen ontvangen!

Rond 17.30 uur was het einde van de open dag. John en Jolanda hebben daarna hun personeelsleden in het zonnetje gezet, en jubilarissen in het bijzonder voor hun jaren staat van dienst. En er werd getoast op het succesvolle verloop van de open dag.

Aansluitend volgde een fantastische feestavond.

Met een geweldige catering, en een overheerlijke barbecue werd de feestavond ingeluid.

Vrienden, familie, klanten en relaties waren aanwezig om dit feest met John en Jolanda te vieren. Met een fantastisch optreden van Loïs Lane werd het feest afgesloten.

John en Jolanda van Marwijk kunnen terug kijken op 35 jaar ondernemerschap. Hun hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk – begonnen aan een keukentafel in Leidschendam – groeit en bloeit nog steeds. Inmiddels werken er zo’n 30 onmisbare mensen.

John en Jolanda zijn nog flink aan het nagenieten van hun feest, en ze zijn alweer volop bezig hun strategie en visie na te leven.