Jan Kokje nieuwe voorzitter NVM Afdeling Haaglanden - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Jan Kokje nieuwe voorzitter NVM Afdeling Haaglanden

Afgelopen maandag 29 mei jl. is tijdens de Voorjaarsledenvergadering van NVM Afdeling Haaglanden tot voorzitter NVM Afdeling Haaglanden benoemd: Jan Kokje.
Hij volgt Wim Korff de Gidts hiermee op die na 4 jaar het stokje aan hem overdraagt

De nieuwe voorzitter van NVM Afdeling Haaglanden is ruim 30 werkzaam in het makelaarsvak en sinds 2001 eigenaar van De Vries Robbé Makelaardij o.g.
Makelen is zijn passie, maar daarnaast zijn nieuwe uitdagingen belangrijk. Na veel jaren lidmaatschap van de NVM is het nu tijd, vindt Jan, om zijn steentje bij te dragen aan deze organisatie. Hij ziet het voorzitterschap als een uitdaging. In deze tijd, na een heftige crisis, waarin nu een grillige markt is ontstaan, is het een ‘must’ om goed in de gaten te houden dat de makelaardij een vak is dat aan verandering onderhevig is. Vakkennis,  op de hoogte zijn van en meebewegen met alle ontwikkelingen, daar zit de uitdaging en daar wil hij binnen deze functie zijn aandacht op richten.

Het Bestuur NVM Afdeling Haaglanden wil haar dank uitspreken aan Wim Korff de Gidts voor zijn grote inzet van de afgelopen vier jaar en wensen hem veel succes in de toekomst.

Het NVM-bestuur Afdeling Haaglanden bestaat nu uit Jan Kokje, Irma Postma, Pascal de Roo, Fred Nijenhuis en Anneke Janssen.