Inspirerende kunst bij Linneweever - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Inspirerende kunst bij Linneweever

Kunst verrijkt ons leven en moet gezien worden. Daarvoor is een scherp en helder zicht een belangrijke voorwaarde. En als ze ons een beetje in de steek laten zijn er deskundige specialisten die ervoor zorgen dat we kunnen blijven genieten van alles wat we zien en ons erover verbazen, verwonderen en door laten inspireren.

Rolf van Koppen Fotografie

Ernest Linneweever, eigenaar van Linneweever in Wateringen, laat zich door van alles inspireren: van muziek, bezoeken van wereldsteden, tot kunst en gesprekken met mensen. Zo sprak hij met de familie Somers, de ontwerpers van het Belgische brillenmerk THEO, en werd zo geraakt, dat hij zijn gehele winkel heeft laten ombouwen tot kunstgalerie.

En net als het kunstzinnige monturenmerk THEO, is dit op geheel eigenzinnige en innovatieve wijze doorgevoerd. Het volledige pand is ingepakt door kunstenaar Frank van Herck en in de winkel kunt u zijn schilderijen bewonderen. De medewerkers van Linneweever vertellen u graag waar de ontwerpers van het merk zich door hebben laten inspireren.

De monturen en zonnebrillen van THEO zelf overigens ook ware kunststukjes. Ze zijn origineel, met zorg ontworpen en kleurrijk. Omdat THEO zichzelf en de wereld niet té serieus neemt, ontbreekt een vleugje humor meestal niet. Met een THEO brilt kunt u zich onderscheiden en uw persoonlijkheid echt onderstrepen. In juli en augustus kunt u voor het eerst in Nederland de volledige collectie van THEO bewonderen bij Linneweever.

Rolf van Koppen Fotografie

Kom naar Wateringen en laat u inspireren. Linneweever, altijd al toonaangevend en onderscheidend met het grootste assortiment kwalitatieve monturen van de regio, gaat met deze kunstcollectie weer een stapje verder om u te inspireren een bril te vinden die uw persoonlijkheid onderstreept.

Over THEO:
Het Belgische brillenmerk THEO werd in 1989 opgericht door twee bevriende opticiens. Zij lieten zich inspireren door een groep modeontwerpers die later bekend werd als de ‘Zes van Antwerpen’. In de loop der jaren ontwikkelde THEO een geheel eigen stijl die met geen enkel ander brillenmerk te vergelijken is. Kleur werd niet geschuwd en geen uitdaging uit de weg gegaan. Het resultaat is een unieke collectie die wereldwijd een groot aantal fans heeft.  

Afzender: Linneweever
Contactpersoon: Ernest Linneweever
Telefoon: 0174-293140 of 06-54994750
Email: Ernest@linneweever.nl