HCKZ kiest voor smarts - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

HCKZ kiest voor smarts

Afgelopen week heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven aan de Haagse Hockey Club Klein Zwitserland 8 smart forfours mogen afleveren. De smarts zullen gebruikt worden door de spelers van Heren 1 en Dames 1 voor het reizen naar trainingen en wedstrijden.

“Het vervoer is voor de spelers van de vertegenwoordigende teams, vaak studenten, altijd een uitdaging. Door het ter beschikking stellen van de smarts biedt HCKZ haar spelers hier een pasklare oplossing voor.” aldus Michel Snoek, Bestuurslid Commerciële zaken en Sponsoring. “Door het bieden van deze extra unieke faciliteit is het voor HCKZ ook beter mogelijk om talentvolle spelers uit de studentensteden aan ons te binden.”

De keuze voor smart is een heel bewuste. Het gebruiksgemak, de eigenzinnige uitstraling en de lage kosten gaven hierbij de doorslag. Die laatste worden nog verder teruggebracht omdat HCKZ de zijkant van de auto’s gaat verhuren aan sponsors voor reclamemogelijkheden. Nieuwe sponsors zijn hiervoor nog welkom.

Hockey Club Klein Zwitserland (HCKZ) behoort met haar ruim 1900 leden tot de top 10 van de grootste hockeyclubs in Nederland. Ook qua prestaties mag de club zich tot de top rekenen. Het eerste herenelftal was tussen 1977 en 1984 onafgebroken landskampioen en pakte twee maal de Europa Cup (1979-1981). Na een mindere periode van de Heren met enkele degradaties, werden de Heren van HCKZ afgelopen seizoen kampioen van de eerste klasse, waardoor de ploeg komend seizoen weer in de overgangsklasse uitkomt en met een sterk en talentvol team direct zal strijden voor promotie naar de Hoofdklasse. Datzelfde geldt voor de Dames van HCKZ.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is de enige eigen dealergroep van Mercedes-Benz in Nederland. MBDB heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, AMG en Fuso.

Op de foto v.l.n.r. Jeroen van der Heiden en Stefan Klos van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven samen met Michel Snoek van HCKZ.