Haags verhuisbedrijf verzorgt volledig elektrische verhuizing - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Haags verhuisbedrijf verzorgt volledig elektrische verhuizing

Vorige week heeft verhuisbedrijf Van der Velde ’t Veentje een volledig elektrische verhuizing uitgevoerd. Nu doen ze dat wel vaker, maar wat deze zo bijzonder maakte: energieleverancier Greenchoice had hen hiervoor speciaal geselecteerd. Dit omdat zij staan voor duurzaamheid en verantwoord ondernemer. Net als Van der Velde ’t Veentje.

Uit de pitch bleven ze als enige verhuisbedrijf in de regio over, dat volledig elektrisch kan verhuizen. Greenchoice streeft winst voor de onderneming én voor de omgeving na. Vandaar de keuze op het Haagse verhuisbedrijf. Het was een interessante logistieke opgave, die steeds groter werd naarmate beide partijen met elkaar om de tafel zaten. Uit overleg bleek dat er heel veel gedaan moest worden. Greencoiche is een grote onderneming, die zeer verantwoord omgaat met leefomgeving en klimaat.

In de dagen voorafgaande aan de verhuizing is er al veel werk verzet. Het de- en monteren van meubilair, assisteren bij in- en uitpakken. Maar ook het nieuw aangeschafte ICT is aangesloten, gecheckt en de bekabeling weggewerkt. Uiteindelijk werd dit een full-service project. Waarbij het van belang was dat Greenchoice volledig operabel bleef. Dankzij de strakke planning en de goede samenwerking is alles in goede banen gelopen. Vrijdag was de grote dag en is met volledig elektrische verhuisauto’s de verhuizing uitgevoerd. Van de oude locatie van Greenchoice in Rotterdam naar het centrum, een prachtig authentiek pand aan het Kruisplein. Vijftien keer heen
en weer rijden zonder uitstoot van allerlei schadelijke gassen zoals CO2!

Afgelopen weekeinde zijn de laatste klussen uitgevoerd en vanaf heden werkt Greenchoice vanuit hun schitterende nieuwe pand in het centrum van Rotterdam. Een grootschalig en ingewikkeld project, maar daar heeft het milieu in ieder geval niets van gemerkt.