De grootste en langste Winterfair van Nederland in Zoetermeer - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

De grootste en langste Winterfair van Nederland in Zoetermeer

Drie jaar geleden was het nog een droom. Of een gek idee. Vanaf 8 december tot en met 7 januari zal dit jaar echter op de Markt in Zoetermeer de langste en grootste Winterfair van Nederland worden gehouden.

Stichting Winterfair Zoetermeer draaide vorig jaar proef met een ijsbaan en ijsglijbaan. Dit jaar komt daar een jazzfestival bij met Candy Dulfer featuring de Harry Emmery band en in het voorprogramma Anke Angel Prevoo. In hetzelfde openingsweekend is er ook een bierfestival met elf regionale bierbrouwers die strijden om de titel ‘Beste Winterbier’. Andere grote evenementen zijn de Urban Obstacle Run (10 december), het Feest der Herkenning, de Indo Xmas Party en het nieuwjaarsfeest. ,,Ze zoeken bij de gemeente naar bruis, wij zorgen ervoor dat de stad een maand lang reuring heeft”, aldus voorzitter Ton Lammerink.

Op het feest der Herkenning verzorgt Willeke Alberti op 13 december twee optredens en zingt zij voor eenzame, dementerende ouderen en hun mantelzorgers. Tijdens de Indorock Xmas Party kan op 23 december worden gelinedanced en treden diverse Indorockbandjes op zoals The Rocking Players en Juicy. Uiteraard kan er ook worden gegeten. De Zoetermeerse band Mpac sluit de Winterfair op 6 januari knallend af en is iedereen welkom in de grote tent op de Markt.

Tussen de grote evenementen door serveren foodtrucks (15 t/m 17 december) de lekkerste hapjes en daarna worden de chalets klaar gemaakt voor de kerstmarkt (19 t/m 26 december). Ook kinderen kunnen hun hart ophalen. Naast de schaatsbaan en ijsglijbaan, kan er overdekt worden gemidgetgolft, worden gesprongen tijdens het springkussenfestival op meer dan tien spingtoestellen en mogen basisschoolleerlingen op 5 januari hun beste dansmoves laten zien op de klanken van DJ Edwin Rasser van Blijwin.

Kijk voor het volledige programma op winterfairzoetermeer.nl

 

Kerstman onderzoekt mogelijkheden voor Winterfair in Zoetermeer