Golfbaan Delfland haalt ruim € 1.100 op voor Inloophuis Debora in Delft - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Golfbaan Delfland haalt ruim € 1.100 op voor Inloophuis Debora in Delft


Tijdens het Kerst golftoernooi op Golfbaan Delfland in Schipluiden is vorige maand maar liefst € 1.139,70 opgehaald voor Inloophuis Debora. Inloophuis Debora is hét ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker en hun naasten. Golfbaan Delfland draagt dit goede doel al jarenlang een warm hart toe.


Vandaag was de overhandiging van de cheque door Delfland-directeur Tinus Vernooij (r) aan Paul Friskes (l) van Inloophuis Debora die deze dankbaar in ontvangst nam.


Golfbaan Delfland
In haar ruim 18-jarige bestaan, is Golfbaan Delfland uitgegroeid tot één van de populairste en gezelligste Pay-and-Play (golfen zonder lidmaatschap) banen van Nederland. Golfbaan Delfland telt 36-holes, waarvan 27-holes wedstrijdbaan en een 9-holes Par 3 Challenge Course. Verder is er een sfeervolle Brasserie met zonnig terras en een ruime, moderne Golfshop en Golfacademy met 6 PGA-gekwalificeerde golfprofessionals. De verlichte, deels overdekte driving range biedt plaats aan 56 golfers en voor het korte werk kan men terecht op onze chipping, pitching en putting areas. Onze oefenfaciliteiten zijn gratis toegankelijk.