Goed hoeft niet altijd duur te zijn - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Goed hoeft niet altijd duur te zijnDat bewijzen ze dagelijks bij Linneweever Optiek in Wateringen. De grootste opticien van het Westland heeft een zeer uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen in werkelijk alle prijsklassen. Onafhankelijk van wat u uit wilt geven, bent u er bovendien altijd verzekerd van de beste oog- en hoorzorg door een team van gediplomeerde en ervaren opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en audiciens.


Heel bijzonder zijn de wisselende pop-up stores in de oude kluis van het bankgebouw waarin deze winkel gevestigd is. Daar wordt steeds een ander merk in de spotlights gezet. Dankzij de goede samenwerking met de ontwerpers van de monturen en zonnebrillen is in die periode altijd de hele collectie van het desbetreffende merk aanwezig en heeft u, heel uitzonderlijk, keus uit alle modellen in alle kleuren. Dat maakt het uitzoeken van een nieuwe bril of zonnebril nog veel leuker.


Dit keer is het de beurt aan het New Yorkse designmerk MODO dat in het Italiaans zoveel als “op mijn manier” betekent. MODO is het geesteskind van de bevlogen ondernemer Alessandro Lanaro die niet alleen een fantastische collectie originele en innovatieve monturen en zonnebrillen ontwikkelde maar er ook een ‘buy a frame, give a frame’ programma aan koppelde en zo al miljoenen brillen weg gaf aan mensen in gebieden waar oogzorg en een mooie bril niet zo vanzelfsprekend zijn als bij ons.


Linneweever koppelt MODO aan haar &BLUE concept waardoor deze prachtige brillen extra voordelig geprijsd zijn. Dankzij &BLUE kost een MODO montuur bij Linneweever nooit meer dan 199 euro en betaalt u voor een paar enkelvoudige glazen altijd slechts 99 euro. Voor een paar multifocale glazen is dat slechts 199 euro. Daarvoor heeft u dan een modern titanium montuur met kwaliteits-brillenglazen. De eerder genoemde oogzorg door gediplomeerde medewerkers krijgt u er vanzelfsprekend bij. Gratis!


De MODO collectie in de pop-up store is iedere dag vrijblijvend te bewonderen. Ook als u nog niet direct een nieuwe bril nodig heeft, bent u natuurlijk van harte welkom!