De Fred en de Haagse Hoed, samen maken we kanker kansloos! - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

De Fred en de Haagse Hoed, samen maken we kanker kansloos!

Zondag 1 oktober a.s. organiseert de BIZ Frederik Hendriklaan een familiedag vol gezelligheid, live muziek en leuke sport en spelactiviteiten. Deze dag staat in het teken van De Haagse Hoed, de Haagse tak van de Daniel den Hoed Stichting die zich inzet om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. En dat is wat de Fred ook voor ogen heeft tijdens deze dag, samen met u zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel! Wij hopen dat je ook meedoet!

Wielerchallenge
Voorafgaand aan de familiedag op de Frederik Hendriklaan wordt zaterdag 30 september om 12.00 uur het startschot gegeven voor de eerste editie van de Haagse Hoed Challenge. Een 24-uurs wielertocht dwars door Den Haag waaraan ca. 20 wielerteams deelnemen, waaronder een afvaardiging van de VVD fractie uit de Tweede Kamer! De start is op zaterdag 30 september en de finish op zondag 1 oktober 15.00 uur zijn beide op het Frederik Hendrikplein.

Familiedag – Kom je ook?
We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk bezoekers de fietsers van de wielertocht komen aanmoedigen op deze dagen. De wielertocht is zeer intensief en de opbrengst  is voor de Haagse Hoed. De renners worden dan ook met een groot feest binnengehaald op het familiefeest zondag 1 oktober.  Dit feest is niet alleen voor de renners maar voor de hele buurt!

Op de familiedag zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Doe een wedstrijd met je vrienden op de stormbaan, schiet zoveel mogelijk punten bij elkaar in een gatengoal, laat je omtoveren tot prinses of piraat en versla je vrienden op het wiebelfietsparcours!  Maar er is nog meer te doen tijdens deze dag! Wat dacht je van een hoedenparade, een pannatoernooi, een spinning challenge en nog veel meer. Schuif aan bij de hoedenbrunch voor een overheerlijke brunch.

Muziek is er uiteraard ook. Op het podium zijn er verschillende live optredens van onder andere de Haagse toppers,  de gebroeders De Gier, Andrea Hazes, maar ook diverse dansoptredens! We sluiten de dag af met de powerrock band Join the Wolfpack, we knallen er uit!

Doe je mee?
Om mee te doen aan de activiteiten tijdens de dag koop je een strippenkaart voor € 5,- bij de rode dubbeldekkerbus. Je kunt nu ook al iets doen. In verschillende winkels op de Fred staat  een ‘Haagse Hoed’ collectebus en kun je een bijzondere Haagse Hoed boodschappentas aanschaffen. De opbrengst gaat uiteraard naar de Haagse Hoed.

Ben je een fervent taartenbakker en is ‘Heel Holland bakt’ jouw favoriete tv programma? Meld je dan aan bij het Haagsch Snoephuis voor ‘Heel Statenkwartier bakt’ en kom met je mooiste creatie naar de familiedag en maak kans op prachtige prijzen. Om 14.00 uur zal de deskundige jury, waaronder Annemarie Pronk, winnares van ‘Heel Holland Bakt 2016’, de beste en lekkerste taart uitkiezen.

Heb je een zolder of kelder vol met leuke spulletjes die weg mogen? En beschik je over een bakfiets van waaruit je deze spulletjes kunt verkopen.  Kom dan 1 oktober met je bakfiets naar de Fred en verkoop deze spulletjes en doneer de opbrengst aan de Haagse Hoed.

Maar je kunt ook natuurlijk ook  zelf een actie starten. Organiseer bijvoorbeeld een sportactiviteit of benefietdiner, een actie is zo gestart! Laat je inspireren door de vele acties die je voor zijn gegaan op http://www.inactievoordedaniel.nl/events/in-actie-voor-de-haagse-hoed en meld je eigen actie aan!