Feestelijke opening van het Winterseizoen in De Uithof - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Feestelijke opening van het Winterseizoen in De Uithof

Den Haag – Op 18 november vindt de feestelijke opening van het winterseizoen bij De Uithof plaats. Van 11:00 tot 19:00 uur kan jong en oud komen genieten van het gezellige Hüttengaudi festival.

Er veel te zien, maar vooral veel te beleven. Struin langs de kraampjes op de wintermarkt of ga schaatsen, skiën, snowboarden, karten of gamen tegen een aantrekkelijk tarief. De gehele dag geldt: tweede persoon gratis toegang tot de sneeuwbaan en de schaatsbaan. Je kan je zelfs aanmelden voor een gratis proefles schaatsen, skiën of snowboarden of meedoen aan de gratis biatlon clinic.

Verder kun je kijken naar verschillende demo’s, genieten van heerlijk Oostenrijks eten en profiteren van diverse kortingen. Of win één van de mooie prijzen!

Voor kinderen is er een gratis Kids Area. Hier kunnen ze zich laten schminken, ballondieren ontvangen, springen op het springkussen, sneeuwballen gooien en Sinterklaas ontmoeten.

Daarnaast zijn er de hele dag gezellige optredens. Heel de Uithof zal in het teken staan van Oostenrijkse Gemütlichkeit. Van biertafels en Dirndls tot de dj in het après-ski café.

Het belooft een spectaculaire dag te worden!

Over De Uithof

De Uithof in Den Haag, gestart in 1973 met een 400 m schaatsbaan, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Sporttainment Center van Europa. In het sportcentrum aan de rand van de hofstad kunnen bezoekers maar liefst 4000m2 aan sport & spel activiteiten beoefenen. Het brede aanbod activiteiten is afgestemd op vele doelgroepen en biedt sport & spel voor iedereen vanaf 4 jaar. De Uithof speelt daarmee een belangrijke rol in de sport & spel beleving van de inwoners van Den Haag en omgeving. Daarnaast weten ook steeds meer mensen De Uithof te vinden voor een dagje uit. Afgelopen jaar bereikte De Uithof met een krappe 1,4 miljoen bezoekers voor het eerst de zesde plaats in de Top 50 Dagattracties, gepubliceerd door het NBTC.

www.deuithof.nl

Voor meer informatie over dit persbericht, kunt u contact opnemen met Esther Duijnisveld, Brand Manager De Uithof / Wilder Kaiser, 06 362 18 093, e.duijnisveld@deuithof.nl