Feestelijk jubileum Rode Kruis ‘Gala aan zee’ - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Feestelijk jubileum Rode Kruis ‘Gala aan zee’

Foto: Peter Busscher

Het Rode Kruis afdeling Den Haag verleent met ruim 300 vrijwilligers eerste hulp, noodhulp en bevordering van de zelfredzaamheid van de inwoners van Den Haag en omgeving.​ Vele vrijwilligers uit de regio staan klaar om te helpen gedurende het hele jaar bij bijvoorbeeld evenementen, met een bezoek bij mensen thuis of met een cursus EHBO. Op deze manier kunnen ze actief een steentje bijdragen.

Eén van de grootste evenementen ieder jaar van het Rode Kruis afdeling Den Haag is het benefiet gala dat wederom gehouden wordt in het Kurhaus te Scheveningen. Dit jaar is een uitzonderlijke gelegenheid voor het gala. Niet alleen is het de 30e editie van het ‘Gala aan Zee’ en wordt het, feestelijk toepasselijk, op de 11e van de 11e gevierd, maar het gala vindt ook plaats vlakbij de voor het zomerseizoen geopende EHBO-strandpost waar EHBO-vrijwilligers hun opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen. Het belang van basiskennis bij ongelukken onder zoveel mogelijk inwoners verspreiden, blijft een speerpunt waar het Rode Kruis zich hard voor maakt en dat van harte ondersteund wordt door de Rode Kruis Gala Commissie en galadeelnemers.

Organisaties en ondernemers uit de regio dragen al 30 jaar hun steentje bij aan het werk van het Rode Kruis afdeling Den Haag door onder andere het afnemen van tafels. Daarnaast zal er tijdens het gala een open veiling, een loterij én een gesloten (stille) veiling plaatsvinden, waarmee extra sponsorgeld ingezameld wordt. De commissie is vol vertrouwen dat ook dit jaar wederom een onvergetelijk Rode Kruis Gala gerealiseerd zal worden. Met de geplande optredens, van onder andere musicalster Mariska van Kolck en Nederlandse singer-songwriter Waylon, zal dit vast en zeker lukken!

“Het gaat hard met de tafelverkoop. Momenteel zijn er al ruim 25 tafels verkocht! Ik verklap ook alvast dat we voor deze jubileum editie een super hoofdprijs in de loterij hebben en enkele unieke veilingitems. Iedereen die nog een stoel of tafel wil afnemen moet er snel bij zijn want over twee maanden is het zover. Het belooft een geweldige avond te worden”, aldus Desiree Curfs, voorzitter van de galacommissie.

De opbrengst van het Haagse Rode Kruis ´Gala aan Zee´ wordt ingezet om het werk van het Rode Kruis op lokaal niveau te kunnen voortzetten en de inwoners praktisch te ondersteunen waar nodig.

Het Haagse Rode Kruis: hier om te helpen!

Voor meer informatie over het gala en de tafelverkoop: www.haagserodekruisgala.nl