Eerste editie van De Haagse Hoed Challenge, de 24-uurswielertocht door Den Haag - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

Eerste editie van De Haagse Hoed Challenge, de 24-uurswielertocht door Den Haag

Op zaterdag 30 september 2017 om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor de eerste editie van deze 24-uurswielertocht. De route start en eindigt op de Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”. De route loopt verder langs kenmerkende Haagse stadsdelen zoals Centrum (o.a. Mauritskade en Denneweg), het Zuiderpark, Zichtenburg-Kerkentuinen en de Sportlaan.

Diverse wielerteams zullen aan de start op het Frederik Hendrikplein verschijnen. Op zondag 1 oktober organiseert de Frederik Hendriklaan met haar winkeliers in samenwerking met DB Aktiviteiten een Familiedag voor De Haagse Hoed. Alle activiteiten die op deze dag georganiseerd worden, staan in het teken van zoveel mogelijk geld ophalen voor De Haagse Hoed.

De Haagse Hoed
De grootste wens van De Haagse Hoed is het overwinnen van kanker. Daar draagt zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut.

www.dehaagsehoed.nl