BARN47 opent imposante deuren in Den Haag - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

BARN47 opent imposante deuren in Den Haag

Nieuw foodconcept biedt culinaire reis langs wereldse culturen

In het buitenland wordt de trend al langer gespot. Fraai vormgegeven pakhuizen met dinertafels, barretjes en verschillende keukens waar je smaakvolle gerechten kunt proeven. Vanaf deze maand doet Den Haag hier nog een flinke schep bovenop met het nieuwe horecaconcept BARN47. Hier blinken de kookdomeinen van een achttal gepassioneerde chefs met ieder een eigen specialisme. Van Mexicaanse soft taco’s tot klassieke Franse visgerechten of de mooiste Spaanse hammen: er is hier werkelijk aan alle culinaire details gedacht. Neem hierbij de industriële en stijlvolle vormgeving van het restaurant en je hebt zonder twijfel de nieuwste parel van Den Haag te pakken.

New York’s Upper West Side

BARN47. De naam geeft natuurlijk al een klein beetje van de inhoud weg. Het complete plaatje van een hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen het restaurant de nodige stijl en allure. Verschillende intieme hoekjes dragen bij aan een gezellige sfeer, waardoor je in deze grote ruimte ook intiem kunt dineren of brunchen. Bezoekers schuiven de gehele dag aan en kiezen zelf welke wereldse gerechten zij per foodstand willen proeven. Reden genoeg om lekker lang te tafelen met vrienden, familie of collega’s. In het weekend is er extra muzikaal vertier: een DJ zorgt dan voor lekkere tunes op de achtergrond!


Culinaire reis voor iedere smaak

BARN47 staat voor divers én fresh food. In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een uniek kijkje in de open keukens waar keukenbrigades met passie en oog voor detail werken aan gerechten uit verschillende werelddelen. Van heerlijk gegaard Argentijns vlees van de Robata Grill, Taiwanees gestoomde broodjes met buikspek, verse Vietnamese rijstvel loempia’s, frisse salade’s, ambachtelijke pizza’s uit de knalrode op hout gestookte steenoven óf mals gegrilde kippetjes van de rotisserie. Het foodwalhalla biedt werkelijk voor iedere smaak wat wils. Ook aan kieskeurige koters is gedacht; zij kunnen aanschuiven in de Kids kitchen of uitrazen in een hyper moderne afgezette playzone. Zo heeft het hele gezin ook een heerlijk avondje uit.

https://barn47.nl/