10.000 Euro voor Krajicek foundation bij de opening van DAVO Blue Box in Den Haag - West ReclameAdvies - radio en televisie adverteren

10.000 Euro voor Krajicek foundation bij de opening van DAVO Blue Box in Den Haag

Vrijdag 6 oktober is de nieuwste vestiging van DAVO, de Blue Box in Den Haag op het Forepark, officieel geopend door Richard Krajicek.

Daarmee heeft DAVO de top automotive locatie de huisvesting voor de toekomst op orde. Naast de nieuwe vestiging op het Forepark/Den Haag heeft DAVO vestigingen in Den Haag Kerketuinen, Bergschenhoek, Leidschendam, Zoetermeer en Delft.

Richard Krajicek, de winnaar van Wimbledon in 1996, is opgegroeid in Den Haag, waar ook 20 jaar geleden de Krajicek Foundation is opgericht. Gezien de verbondenheid van het merk Peugeot met de tennissport, reden genoeg Richard te vragen het pand officieel te openen.

Na speeches van Mark van der Kallen , directeur van Riva Groep en Rick Hermanns, Algemeen Directeur van Peugeot Nederland, ontving Richard uit handen van de directeur van DAVO, Rinaldo Aertssen een cheque ter waarde van € 10.000 voor de foundation.

In zijn dankwoord gaf Richard aan de bijdrage te besteden aan playgrounds en scholarships  om jongeren in achterstandswijken aan het sporten te krijgen. Inmiddels zijn er in Nederland al 114 playgrounds aangelegd.

Na het officiële programma ging de feestelijke avond met o.a. live muziek van Casual Company en hapjes vanuit oldtimer Peugeot Foodtrucks van start. Zo werd met enkele honderden relaties, leveranciers en collega’s de opening van het modernste Peugeot pand in Nederland gevierd.